Loading Events

« All Events

Empack Den Bosch 2023

5 April 2023 - 6 April 2023

De grootste verpakkingsbeurs van de Benelux wordt in het voorjaar van 2023 weer in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch georganiseerd. 

Empack is een uniek businessplatform voor nieuwe producten, diensten en oplossingen voor iedereen die vooruitgang wil boeken in de verpakkingswereld. In 2019 vonden maar liefst 7.250 professionals hun weg naar Empack. Ook in 2023 brengen we de top van de industrie weer drie dagen lang samen: van inkopers, directeuren en eigenaren tot technisch managers, verpakkingsmanagers en logistiek managers. De beurs is daarmee het ideale moment om niet alleen bestaande relaties weer face-to-face te ontmoeten, maar natuurlijk ook om leads te genereren, producten en oplossingen te presenteren én naamsbekendheid te vergroten.

Over de beurs
Empack verbindt regio’s, exposanten, prospecten en klanten uit de verpakkingssector. Het evenement staat garant voor een aangename totaalervaring met een gericht programma op het gebied van netwerken en het delen van kennis. Vele toegewijde investeerders bezoeken Empack om de laatste ontwikkelingen te ontdekken op het gebied van materialen, verpakkingen, technologie en verpakkingsdiensten.

Details

Start:
5 April 2023
End:
6 April 2023
Website:
https://www.empack.nl/