ATS EdgeIT

  8

  Postadres: Handelsweg 17
  Postcode: 3161 GD
  Plaats: Rhoon

  Bezoekadres: Handelsweg 17
  Postcode: 3161 GD
  Plaats: Rhoon
  Provincie: Zuid-Holland

  Telefoon: 010 – 501 32 77
  E-mail: info@ats-edgeit.com
  Website: www.edgeitcam.nl

  Over ATS EdgeIT
  Al meer dan 35 jaar helpt ATS EdgeIT haar klanten met het optimaliseren van productie, producten en processen in de verspaning. Dit doen wij met behulp van CADCAM, DNC-communicatie, Machine Monitoring, Verificatie en Optimalisatie van NC-programma’s. Dankzij ons vaste team met mensen uit de praktijk is er brede kennis van verspaning.

  ATS EdgeIT heeft twee belangrijke CAD-systemen in het programma, SpaceClaim en Designer. Met zowel SpaceClaim als Designer kunt u direct modelleren wat inhoudt dat er geen history-tree is waar u zich aan moet houden. U bent met deze systemen vrij om al uw handelingen direct op het 3d model toe te passen. Vooral in combinatie met het gebruik van een CAM systeem is PMI (Product and manufacturing information) data erg belangrijk, beide systemen kunnen deze PMI-data inlezen. CADCAM-systemen voor het aansturen van draaimachines, freesmachines of draai-frees combinaties hebben de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Gereedschapsbanen kunnen steeds sneller en intelligenter berekend worden door de freesbanen te genereren met een constante aangrijpboek. Producten worden hiermee veel sneller en efficiënter gemaakt. Edgecam heeft hiervoor de Waveform strategie, die zorgt ervoor dat de druk op de frees constant blijft en de maximale snijlengte van het gereedschap gebruikt wordt.

  Op verificatie gebied volstaat meestal het CADCAM-systeem. Edgecam heeft volledige 3d machine simulatie die altijd specifiek voor uw machine geïmplementeerd wordt. Precies met de bereiken en mogelijkheden van uw machine, precies de configuratie die u heeft. Wenst u een stap verder te gaan met behulp van echte digital twin voor simulatie en optimalisatie, dan zijn er verificatie systemen die werken net zoals uw CNC-machine werkt. Dit is gebaseerd op de NC-code en kan gegenereerd worden door ieder willekeurig CAM systeem of met handgeschreven NC-code. Vericut en NCSIMUL bieden beide deze mogelijkheid voor een echte één op één simulatie. Met Vericut FORCE kunt u een volledige NC-code optimaliseren aan de hand van de snijcondities.

  Seiki-AIR en Jobpack DNC is een eenvoudig te gebruiken oplossing voor communicatie op de werkvloer en NC-programma overdracht. Door het digitaliseren van uw productieproces optimaliseert u: directheid, nauwkeurigheid en controle. Ook voorkomt dit papier op de werkvloer. Met Seiki AIR Machine Monitoring kunt u overal precies de status van iedere machine bekijken. Het systeem stelt u in staat om kritieke productiviteitsverliezen snel te identificeren, evalueren en minimaliseren, waardoor de beschikbaarheid van apparatuur en de werkdoorvoer – uw ROI – worden verbeterd.