Sterke besparing op arbeid met ultrasoon reiniging, een flinke besparing op arbeidskosten, energie en water. Sneller en preciezer reinigen. Dat zijn volgens ProSonic de grote voordelen van ultrasoon reiniging. 

Procesindustrie
Ultrasoon reiniging is door ProSonic inmiddels geïmplementeerd in productielijnen van meerdere (proces)industrieën. ‘’We zijn ons hierin de laatste jaren gaan specialiseren. Je moet daarbij denken aan grotere reinigers vanaf 500 liter tot 70.000 liter. Onze afnemers zijn vooral onderhoudswerkplaatsen en de (proces) industrie. Met ultrasoon techniek worden de meest uiteenlopende producten gereinigd, van (spuit)gietmallen tot machineonderdelen, warmtewisselaars en onderdelen die worden gereinigd in clean rooms.’’

Veel schoner en sneller
Met ultrasoon techniek worden producten veel beter schoon dan met handmatig reinigen. ‘’Je kunt veel preciezer werken. Bovendien veel sneller.  Ultrasoon reinigen vergroot de capaciteit enorm. De grote winst van onze dienstverlening zit dan ook in besparing op de arbeidskosten. Maar er is ook een belangrijk milieuvoordeel. 

Begeleiding naar realisatie
ProSonic begeleidt de klant van a tot z. ‘’Naast levering en installatie doen wij de volledige engineering en implementatie van reiniging in (bestaande) productieprocessen. Dat kan in volledig geautomatiseerde multistagelijnen met inzet van een bovenkraan maar desgewenst kunnen de productielijnen ook worden gerobotiseerd. 

www.prosonic.eu